Vita Cura® Sea Spa Body Exfoliator

VITA CURA® SEA SPA TELOVÝ PÍLING

35.00  s DPH

Rozžiarte pokožku s týmto energizujúcim pílingom z morských rias a morskej soli s trojitými mätovými olejmi a Aloe Vera. Silné výťažky z morských rias Laminaria Digitata a Ulva Lactuca dodávajú vitamíny a minerály, zatiaľ čo morské soli jemne odlupujú suchú, šupinatú pokožku a zanechávajú ju jemnú a revitalizovanú.

Objem / Veľkosť

177 ml

1 ľudia, ktorí tento produkt teraz sledujú

ČO TO JE?
Osviežujúci telový píling s morskými riasami, morskou soľou a aloe jemne odstraňuje suchú šupinatú pokožku a odhaľuje jemné a hladké kontúry tela. Morská riasa Laminaria Digitata je prírodným zdrojom 12 vitamínov vrátane B12, C, E, K a beta karoténu, 18 aminokyselín a 42 stopových prvkov, zatiaľ čo morská riasa Ulva Lactuca zvyšuje vzhľad pevnosti a jasu pokožky, aby pleť rozžiarila.

PRE KOHO
Zrelá a suchá pleť. Pomáha riešiť stratu pevnosti a zmenšovať výskyt jamiek a pomarančovej kože. Na matnú a suchú pokožku, ktorej napomáha k hĺbkovému čisteniu a exfoliácii celého tela.

POUŽITIE
Používajte v sprche na vlhkú pokožku. Naneste na celé telo a vmasírujte do pokožky pre jemný peeling, pričom osobitnú pozornosť venujte lakťom, kolenám a chodidlám. Dôkladne opláchnite, osušte uterákom a naneste Repêchage® Vita Cura® Sea Spa Body Moisturizer.

DOBRE VEDIEŤ
Bez parabénov.

Kľúčové ingrediencie

Recenzie

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “VITA CURA® SEA SPA TELOVÝ PÍLING”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *